infoboekje

Infoboekje

Uitslag Jan van der Geest cross

38e Jan van der Geest Cross

Op zondag 8 december 2019 is alweer de 38ste editie van de Jan van der Geest Cro­­­ss verreden. Traditiegetrouw wordt er op de eerste zondag na sinterklaas een crossfiets parcours uitgezet bij Veld 11 van IJsclub Zoeterwoude. Leden van de ijsclubs van Zoeterwoude en Stompwijk en inwoners van Zoeterwoude reden weer 30 minuten lang rondjes over en rondom het terrein van de ijsclub. Ook stonden er weer stoere kinderen onder de 15 jaar aan de start en die crosten 15 minuten. In de afgelopen jaren hadden we met barre weersomstandigheden te maken. Dit jaar waren er betere condities, toch was het parcours weer zwaar door de regen van de afgelopen dagen.

Ook dit jaar was Mike van Strien weer de snelste (3e keer op rij). Bij de dames was het Aniek van Honsbeek die een machtsgreep deed. De uitslagen van de wedstrijd en een film met een verslag van de wedstrijd staan hieronder.

Uitslag kinderen tot 15 jaar
1. Finn Bouwer
2. Cas Dickhoff
3. Mees Grimbergen

Uitslag vrouwen
1. Aniek Honsbeek
2. Ferna van den Brink
3. Yvonne Borst

Uitslag mannen
1. Michael van Strien
2. Theo Verschooten
3. Klaas van Dijk

Voor de foto’s klik op deze link

We willen alle vrijwilligers, ijsclub Zoeterwoude, deelnemers, toeschouwers en natuurlijk onze sponsoren, die het mogelijk maken, bedanken!!

Tot volgend jaar.

De organisatie van de JvdG cross